IMPLANT DENTAR TIMISOARA

Ce este un implant dentar?

Implanturile dentare sunt dispozitive realizate din materiale biocompatibile (titan, zirconiu), care inlocuiesc radacina sau radacinile dentare si ofera un suport solid si de durata pentru viitoarea proteza dentara, coroana sau punte dentara din portelan (ceramica). Deci inserarea unui implant dentar in Timisoara nu este un scop in sine, ci un mijloc de a asigura sau a permite fixarea de durata a viitoarei lucrari dentare.

Din ce este format un implant dentar?

corpul implantului tip surub, din TITAN sau ZIRCONIU, de forma cilindrica sau conica care se introduce in osul maxilar sau mandibular.
bontul protetic care se ataseaza prin insurubare sau cimentare la corpul implantului dentar , iar peste acest bont se va fixa prin cimentare sau insurubare, o coroana dentara ori un sistem special tip capsa sau bara cu rol de mentinere a unei proteze dentare.

Proteza dentara, poate fi provizorie sau definitiva; lucrarea provizorie are o importanta deosebita in terapia implantara pentru realizarea unui contur gingival corect si estetic in jurul coroanei dentare finale. Proteza dentara finala poate fi fixa sau mobilizabila, realizata din metalo-ceramica, ceramica arsa pe zirconiu sau metalo-compozite (Artglass, Adoro).

Cat costa un implant dentar în Timișoara, clinica Pastel Dent?

Pretul unui implant dentar se poate împărții corespunzător celor două etape principale:
etapa chirugicala, de insertie intraosoasa a implantului sau implanturilor dentare de către echipa medicală, acceptarea sa de catre organism, vindecarea gingiei și a osului in jurul implantului dentar precum si montarea componentelor implantului dentar (surub de acoperire, bont de vindecare gingivală ), sau în unele cazuri montarea bontului protetic și a coroanei provizorii.
etapa protetica, de amprentare a implantului dentar, de realizare a protezei dentare fixe (coroana sau puntea cu dinți de porțelan) sau protezei dentare mobilizabile pe implanturi, cu ajutorul laboratorului dentar și fixarea  permanentă a acesteia peste implantul sau implanturile dentare.

Atunci când va interesati de costul unui implant dentar timișoara clinica Pastel Dent  trebuie să stiți că vi se va comunica, initial, costul primei etape, cea chirurgicală,  iar dacă vă hotărâți să incepeți tratamentul cu noi, atunci vom realiza un plan de tratament care va conține toate costurile, pentru ambele etape, atat cea chirurgicală cât si cea protetica.

Clinica stomatologica PastelDent Timisoara va ofera implanturi dentare din Titan si Zirkoniu, punti si coroane din portelan pe implante, proteze overdenture pe implante, la un raport calitate / pret,  avantajos wsi o garanție fermă de 4 ani.

Pentru ca obiectivul nostru este ca un implant dentar inserat sa reziste zeci de ani, optiunea noastra este pentru inserarea unor implanturi de calitate, la care am avut timp sa le testăm comportamentul si rezultatele in peste 7 ani de folosire si experiență,astfel ca ne-am oprit asupra implanturilor cu cele mai bune rezultate clinice, cu vindecarea cea mai bună și mai rapida.

Astfel clinica PastelDent a adoptat principiul ”Cel mai bun sau nimic”,iar implantele inserate de noi sunt:

Implant dentar premium – STRAUMANN. Precizia elvețiană, spiritul inovativ și experienta de peste 40 de ani și peste 1 milion de implanturi inserate cu o rată de succes excelentă m-a facut să aleg acest implant pentru categoria de implanturi ”premium”. implant dentar premium, astfel ca pretul nostru per implant include:

Implant dentar + Manopera inserare + Surub de vindecare + Bont gingival 

850 EURO

Implant dentar premium la pret MEDIU: Dentium – SuperLine, este un implant fabricat în Koreea de Sud, comercializat atat in Koreea cat si in Statele Unite ale Americii, cu rezultate clinice excelente. Aceste implanturi au o reprezentanta oficiala si in Romania ceea ce ne asigură o aprovizionare cu implanturi originale și componente protetice rapid si la preturi avantajoase, fapt care ne-a permis să avem acest implant dentar la un pret foarte bun. Rezultatele clinice excelente obținute, vindecarea osoasă rapidă și regenarea osoasă consistentă din jurul acestor implanturi, ne-au făcut să recomandăm și să folosim aceste implanturi dentare în clinica Pastel Dent Timișoara.

Forma acestor implanturi, tratamentul de suprafata tip SLA conexiunea protetica tip con și componente protetice foarte exacte sunt caracteristici gasite la implanturile premium, fapt care face ca acest implant sa aibă un raport calitate / pret excelent.

Implant dentar + Manopera inserare + Surub de vindecare + Bont gingival

 600 EURO

IMPLANT DENTAR TIMISOARA

Ai nevoie de un implant dentar ?

Suna la numarul de telefon 0744 532 716 sau lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi!

BLOG

Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
Citeste mai mult