PastelDent – Cabinet Stomatologic Timisoara

In cabinetul stomatologic PastelDent din Timisoara RESPECTUL pentru sanatatea pacientilor nostrii, CALITATEA tratamentelor medicale si TRANSPARENTA costurilor, sunt principalele principii dupa care ne ghidam activitatea medicala pentru ca fiecare pacient este important si merita aprecierea noastra pentru ca ne acorda incredere.

Personal medical cu experienta, dotari de top, un raport pret/calitate excelent, tratamente fara durere, respectarea programarilor, tratamente cu implanturi dentare, punti dentare si coroane de portelan sau zirconiu, proteze scheletate de cea mai buna calitate, sunt cateva motive pentru care sa alegeti PastelDent – Cabinet Stomatologic Timisoara.

Medicul cabinetului stomatologic PastelDent care se va ocupa de cazul dumneavoastra va avea grija sa va explice procedurile medicale necesare si veti alege impreuna cel mai potrivit plan de tratament pentru situatia clinica si, bineinteles, bugetul dumneavoastra.Pentru ca in cabinetul stomatologic PastelDent promovam in primul rand calitatea tratamentelor si nu cantitatea, sala de asteptare este pentru insotitorii pacientilor nostrii si pentru programari. Pentru fiecare pacient alocam atat timp cat este necesar pentru a obtine rezultatul dorit.

SIGURANTA pacientilor nostrii este o preocupare permanenta pentru personalul cabinetului stomatologic coordonat de dr Petrean Cosmin. Dezinfectia riguroasa a aparatelor dupa fiecare pacient cu spuma dezinfectanta activa speciala, sterilizarea instrumentarului medical conform normelor europene cu aparat de aburi sub presiune (autoclav), in pungi sterile de unica folosinta si caldura uscata (pupinel), manusi si consumabile de unica folosinta, toate acestea ne permite sa va garantam ca sanatatea dumneavoastra este in siguranta in cabinetul stomatologic PastelDent Timisoara.

PastelDent Timisoara – un cabinet stomatologic pentru toata familia

Cabinetul stomatologic PastelDent este ” Family friendly ” ceea ce inseamna ca dorim sa gasiti raspuns pentru problemele de sanatate dentara a intregii familii, parinti, copii si bunici. Parintii vor putea primii tratamente clinice si protetice estetice, rapide si rezistente la un raport calitate / pret excelent, copiii vor fi tratati cu cea mai mare grija si vor beneficia de anumite tratamente GRATUITE, iar bunicii vor putea din nou sa muste din mar in siguranta gratie tratamentelor pe implanturi dentare sau cu proteze scheletate de cea mai buna calitate.
Si la toate acestea mai adaugam o garantie de 3 ani pentru taoate tratamentele definitive sau de lunga durata executate in clinica noastra.

be SMART, play SAFE, go FAST to PastelDent Clinic Timisoara

SERVICIILE NOASTRE

Implant Dentar

Implanturile dentare sunt dispozitive realizate din materiale biocompatibile (titan, zirconiu) ...

Vezi Detalii

Estetica Dentara

Prin estetica dentara urmarim realizarea unor forme dentare frumoase, o culoare cat mai deschisa ...

Vezi detalii

Carii Dentare

In Clinica PastelDent din Timisoara se efectueaza toate investigatiile clinice necesare pentru depistarea ...

Vezi detalii

Afectiuni Gingivale

Afectiunile gingivale si parodontale au ca si cauza principala prezenta tartrului dentar si a placii bacteriene

Vezi detalii

SEFATUL MEDICULUI

Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
Citeste mai mult