Estetica faciala

Aspectul estetic al fetei este dat nu doar de culoarea si forma dintilor, ci si de aspectul tesuturilor din jurul acestora. Exista o stransa legatura intre aparenta grupului frontal, pentru privitor, si buze acestea fiind „rama” ce incadreaza „tabloul dentar”.Volumul buzelor pot face o persoana mai atractiva, mai voluptoasa. De asemenea santurile nazolabiale, ridurile periorale pot fi corectate cu succes, rapid, elegant, fara durere si fara interventii chirurgicale traumatice si costisitoare.

Tehnica folosita se bazeaza pe principiul injectarii atraumatice de „FILLERI” pe baza de acid hialuronic, o substanta ce exista in mod natural in tesuturi cu rol in hidratarea si volumul acestora. Produsele comerciale pe care le utilizam sunt biovompatibile, testate clinic, nonalergene, verificate si certificate in Europa, de cea mai buna calitate. Amalian Expert and Lips este un produs utilizat in clinica noastra si se bazeaza pe o tehnologie unica si inovativa „Core in shell” ceea ce face ca efectul sa persiste peste 12 luni.

Efectul obtinut cu aceste produse se pastreaza intre 6 luni si 12 luni dupa care, daca se doreste , se poate repeta procedura. Dezavantajul faptului ca aceste produse sunt resorbite de organism este compensat de gradul mare de siguranta, biocompatibilitatea lor si efectele secundare minore, de scurta durata si locale pe care le pot produce.

Estetica dentara

Prin estetica dentara urmarim realizarea unor forme dentare frumoase, o culoare cat mai deschisa, o asezare simetrica a dintilor, dar toate acestea trebuie sa conduca spre un obiectiv final unic: Un aspect cat mai natural al dintilor, asa incat doar medicul si pacientul sa stie de existenta dintilor artificiali. Acest deziderat il putem realiza pentru dumneavoastra prin urmatorele mijloace terapeutice:

Estetica dentara – Fatetele dentare

Acestea sunt niste dispozitive protetice, foarte subtiri, obtinute printr-un proces clinic si tehnic laborios si de mare finete, care se „coleaza” (se lipesc) cu un ciment adeziv special pe fata vestibulara, vizibila, a dintilor. Odata lipite pe dinti devin foarte rezistente si ofera o estetica excelenta cu un sacrificiu de tesut dentar minim. Pregatirea dintilor, amprentarea, procedeul de cimentare laborios, fac din acest tip de tratament protetic unul dificil si foarte pretentios. Avantajele evidente sunt estetica excelenta obtinuta cu o slefuire minima a dintilor, iar in unele cazuri chiar fara slefuire. Cu ajutorul lor se poate corecta culoarea, forma, spatiile dintre dinti, usoare malpozitii dentare, fracturile coronare reduse (se slefuieste 0,3-0,8 mm din smaltul dentar).

ESTETICA DENTARA

– fateta de portelan ”prep” sau ”no prep”+cimentare adeziva……….290 €
– coroane presate integral din portelan+cimentare adeziva………….240 €
– coroane si punti din zirkoniu si portelan+cimentare…………………250 €

Coroanele integral ceramice

Sunt dispozitive protetice care refac coroana dentara realizate integral portelan dentara, fara suport metalic.Cu ajutorul lor se pot executa coroane individuale si punti dentare de mici dimensiuni. Se recomanda persoanelor cu cerinte estetice ridicate si celor care NU doresc ca lucrarile dentare sa contina metal. Sunt indicate ca si coroane individuale, punti dentare de mici dimensiuni, in zona incisivilor si premolarilor. Avantaje: estetica inalta, fara componenta metalica.

Ceramica arsa pe zirconiu

Zirconiul este, in sfarsit, alternativa estetica la aliajele metalice. Este un material tot mai des folosit la realizarea puntilor dentare, cu calitati mecanice, biologice si estetice remarcabile. Dintre calitatile sale enumeram: biocompatibilitate, rezistenta mecanica, metal free, adaptare marginala foarte buna, este alb, se pot realiza punti intinse.

Coroanele metalo-ceramice

Sunt dispozitive protetice care au trecut „proba timpului” si au dovedit o alternativa foarte buna sub aspectul raportului calitate-pret si o longevitate functionala mare. Acestea sunt constituite dintr-un schelet subtire de metal special, preferabil Co-Cr sau Aur platinat pe care este sinterizat portelanul dentar din care se va construi coroana dentara propriuzisa. Sunt rezistente, sunt estetice, se pot realiza punti oricat de mari, au un pret accesibil. Portelanul dentar realizat pe suport de Aur platinat reprezinta o alegere excelenta biologic si estetic.

Procedeul de albire al dintilor

Este o manopera de cosmetica dentara, noninvaziva, ce foloseste fie doar niste geluri speciale sau gel + expunerea suprafetei dentare la un fascicol luminos generat de o lampa special destinata acestui procedeu. Cea mai eficienta tehnica este cea cu LAMPA PROFESIONALA DE ALBIRE, aceasta metoda fiind folosita in clinica PastelDent. Procedura este atraumatica, noninvaziva si fara efecte secundare, acestea fiind garantate de lampa de ultima generatie cu lumina rece tip LED si geluri de buna calitate (vezi foto nr 2). Trebuie sa stiti ca acest procedeu este temporar si nu are efect asupra plombelor albe colorate sau coroanelor dentare artificiale. Dupa fiecare procedeu de albire dentara, in clinica Pastel Dent, dintii sunt desensibilizati si protejati cu „Fluor Protect” si „D/Sense Crystal” .Procedura se recomanda a fi realizata maxim de 2 ori pe an! Longevitatea efectului de albire este influentata de gradul de igiena dentara, obiceiurile alimentare, consumul de bauturi colorate:ceai negru, cafea, bauturi carbogazoase, fumat.

Aplicarea bijuteriilor dentare sau piercingul dentar

Acestea se coleaza (se lipesc) pe suprafata dintilor FARA A FI NECESARA slefuirea acestora sau practicarea vreunei „gauri” in smaltul dentar. Aceste „bijuterii” pot sa fie cristale sau chiar piese din aliaje de Aur pregatite special pentru acest scop de firme specializate, pentru ca „lipirea” acestora pe dinte sa dureze cat mai mult timp. Este o procedura noninvaziva, fara efecte secundare pentru dintii sau sanatatea pacientilor. in smaltul dentar.

Cabinetul stomatologic PastelDent ofera estetica dentara prin albire dinti, corectare riduri, volum buze prin augmentare cu acid hialuronic, coroane integral ceramice, portelan dentar pe zirkoniu, fatete portelan.

Esti interesat de unul din serviciile de mai sus?
Suna la numarul de telefon 0744 532 716 sau lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi!