ECHIPA NOASTRA

Dr. Cosmin Petrean

General manager clinica PastelDent

Medic dentist stomatologie generală
Master Reabilitare Implanto-protetică
Competență implanturi dentare
Specializare tehnică dentară
Hobby: sporturi de contact, kick box, arte martiale; călătoriile, muzica.

Dr. Beldean Adina-Flavia-Maria

Medic dentist - Stomatologie generală

Consultații, diagnostic,
Tratamentul cariilor dentare,
Tratamente endodonție,
Reconstituiri coronare,
Extracții dentare, profilaxie dentară.

Cunoaste medicul

Dr. Cosmin Petrean

General manager clinica PastelDent

Medic dentist stomatologie generala, protetica dentara, implantologie orala.

Principii profesionale

CALITATE, RESPECT, PROFESIONALISM sunt cele 3 principii majore care definesc activitatea medicala in cabinetul PASTELDENT, condus de Dr. Petrean Cosmin.
CALITATE prin executia ATENTA si riguroasa a tehnicilor de tratament dentar si de insertie a implanturilor dentare, prin aparatura moderna, instrumentar si materiale de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand prin experienta clinica si tehnica de peste 25 de ani a dr Petrean Cosmin. Calitatea tratamentelor noastre este insotita si de o tehnica de anestezie corecta pentru a avea parte de tratamente fara durere.
RESPECT pentru pacient prin linia de dezinfectie in care folosim cele mai eficiente tehnici si solutii dezinfectante. Sterilizarea riguroasa la autoclav in pungi care garanteaza sterilizarea instrumentelor timp de 2 luni, consumabile de unica folosinta, aparatura si materiale noi, de buna calitate, tehnici moderne de tratament individualizate pentru fiecare pacient, interactivitate medic-pacient.
PROFESIONALISM  inseamna pentru noi GARANTIA lucrarilor executate, daca nu reusim sa atingem asteptarile tale sau se intampla ceva neasteptat cu lucrarea primita de la noi, o vom reface gratis, sau iti returnam banii platiti; inseamna o atitudine ORIENTATa SPRE PACIENT a intreg personalului, din momentul in care acesta intra in cabinet; inseamna investitia continua in dotarea moderna a cabinetului si in  pregatirea profesionala a medicilor si asistentelor.

Informatii generale

Pe parcursul activitatii sale profesionale in domeniul stomatologiei, incepand cu anul 1996 pana in prezent, Dr Petrean Cosmin a creat si dezvoltat un laborator de tehnica dentara si 2 cabinete de medicina dentara:unul in Satchinez si celelalt in TIMISOARA. Din anul 2012 creaza clinica Pastel Dent Timisoara, zona Soarelui, unde profeseaza si astazi. A introdus principiul transparentei si predictibilitatii costurilor tratamentelor dentare pentru pacienti prin „Pastel Dent Concept”.
Nascut in 28 iulie 1974 la Timisoara, a copilarit alaturi de parinti in comuna Satchinez, situata la 28 km de orasul Timisoara. Termina scoala generala din cadrul Liceului de Filologie Istorie Timisoara, actualul Colegiu Banatean, iar in anul 1992 a absolvit Liceul Sanitar din Timisoara, apoi timp de aproape 1 an a practicat meseria de asistent medical pe sectia de Reanimare a Spitalului Judetean Timisoara si la sala de operatie a Clinicii ORL din Timisoara.
Anul 1993 a insemnat orientarea profesionala spre medicina dentara prin sustinerea examenului de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara, Colegiul de Tehnica Dentara pe care l-a absolvit in anul 1996, obtinand titlul: „Dentist – specializarea tehnica dentara”. In continuare, practica tehnica dentara in cadrul Policlinicii nr. 4 din Timisoara, sectia stomatologie si mai apoi in propriul laborator privat de tehnica dentara. Din anul 2001 continua studiile, urmand cursurile de zi la UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE, FACULTATEA DE STOMATOLOGIE al UVVGA, iar in anul 2007 sustine examenul de licenta si obtine titlul de MEDIC DENTIST.
Anul 2011 aduce cu sine dobandirea diplomei de COMPETENTA IN IMPLANTOLOGIE ORALA. Anul 2017 vine cu absolvirea celor 2 ani de cursuri masterale la Facultatea de Medicina si Farmacie Grigore T Popa din Iasi, obtinand calificarea de MASTER in REABILITAREA IMPLANTO PROTETICA a edentatiei.
Din anul 1996 si pana in prezent dr Petrean Cosmin a participat la numeroase cursuri de specialitate atat in tara cat si in strainatate, acordand o atentie deosebita procesului de educatie medicala continua. Practica regulat activitati sportive: kick-box, muay thay, tenis de camp, ciclism si este un partizan al unui stil de viata sanatos, incurajeaza activitatea fizica si descurajeaza fumatul si sedentarismul pentru ca un corp sanatos inseamna o minte limpede si sanatoasa. ”Mens sana in corpore sano” este o zicala foarte adevarata si valabila pana in ziua de astazi.

Dr. Beldean Adina-Flavia-Maria 
Medic dentist- Stomatologie generală : consultații, diagnostic, tratamentul cariilor dentare, tratamente endodonție, reconstituiri coronare, extracții dentare, profilaxie dentară.
Absolventă a Universității de Medicină Și Farmacie ” Victor Babeș” Timișoara promoția 2020; medic rezident Stomatologie generală;
Hobby-uri: plimbările în aer liber, arta culinară, pictura, make-up-ul.
Din anul 2019 fac parte din Echipa PastelDent sub atenta îndrumare a dlui dr Petrean Cosmin și sunt bucuroasă să aduc  zâmbetul pe buzele pacienților care îmi acordă încrederea lor.
Motto: ” Cred că oricine zâmbeşte arată în mod automat mai bine.”
Diane Lane

Daca doresti o programare pentru tratarea cariilor dentare, urgente dentare, lucrari si proteze dentare, chirurgie dentara, consultatie dentara suna la numarul de telefon 0744 532 716 sau lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi!

Clinica pastel dent


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/pastelde/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

SFATUL MEDICULUI