ECHIPA NOASTRA

Dr. Cosmin Petrean

General manager clinica PastelDent

Medic dentist stomatologie generală
Master Reabilitare Implanto-protetică
Competență implanturi dentare
Specializare tehnică dentară
Hobby: sporturi de contact, kick box, arte martiale; călătoriile, muzica.

Cunoaste medicul

Medic dentist stomatologie generala, competenta implantologie orala

Principii profesionale

CALITATE, RESPECT, TRANSPARENTA sunt cele 3 principii majore care definesc activitatea medicala in cabinetul PASTELDENT, condus de Dr. Petrean Cosmin.
CALITATE prin executia riguroasa si fara compromisuri a tehnicilor si manoperelor de medicina dentara, prin aparatura, instrumentar si materiale moderne, de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand prin experienta clinica si tehnica a personalului medical. Calitatea tratamentelor noastre este insotita si de o tehnica de anestezie corecta si anestezice de cea mai buna calitate pentru a avea parte de confort pe toata durata efectuarii tratamentelor.
RESPECT pentru pacient prin linia de dezinfectie si sterilizarea riguroasa, consumabile de unica folosinta, aparatura si materiale noi, de buna calitate, tehnici moderne de tratament individualizate pentru fiecare pacient, interactivitate medic-pacient.
TRANSPARENTA prin ”Pasteldent Concept” si eliminarea costurilor ascunse chiar si pentru serviciile ce nu se incadreaza in conceptul de pret unic. Astfel ca pretul afisat este final si include toate manoperele necesare finalizarii in bune conditii a tratamentului propus ( vezi pagina ”Servicii si Tarife”).

Informatii generale:

Pe parcursul activitatii sale profesionale in domeniul stomatologiei, incepand cu anul 1996 pana in prezent, Dr Petrean Cosmin a creat si dezvoltat un laborator de tehnica dentara si 2 cabinete de medicina dentara:unul in Satchinez si celelalt in TIMISOARA, unde profeseaza si astazi. A introdus principiul transparentei si predictibilitatii costurilor tratamentelor dentare pentru pacienti prin „Pastel Dent Concept”.
Nascut in 28 iulie 1974 la Timisoara, a copilarit alaturi de parinti in comuna Satchinez, situata la 28 km de orasul Timisoara. Termina scoala generala din cadrul Liceului de filologie istorie, actualul Colegiu banatean Timisoara, iar in anul 1992 a absolvit Liceul Sanitar din Timisoara, apoi timp de aproape 1 an a practicat meseria de asistent medical pe sectia de Reanimare a Spitalului Judetean Timisoara si la sala de operatie a Clinicii ORL din Timisoara.
In anul 1993 a sustinut examen de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara, Colegiul de Tehnica Dentara pe care l-a absolvit in anul 1996, obtinand titlul: „Dentist – specializarea tehnica dentara”. In continuare, practica tehnica dentara in cadrul Policlinicii nr. 4 din Timisoara, sectia stomatologie si mai apoi in propriul laborator privat de tehnica dentara.
Din anul 2001 continua studiile, urmand cursurile de zi la UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE, FACULTATEA DE STOMATOLOGIE al UVVGA, iar in anul 2007 sustine examenul de licenta si obtine titlul de MEDIC DENTIST.
Incepand cu anul 2010 incepe cursul postuniversitar al disciplinei de Implantologie orala al FACULTATII DE STOMATOLOGIE TIMISOARA si il incheie in martie 2011, obtinand COMPETENTA IN IMPLANTOLOGIE ORALA. In anul 2017 incheie cei 2 ani de cursuri masterale la Facultatea de Medicina si Farmacie Grigore T Popa din Iasi, obtinand calificarea de MASTER in reabilitarea implanto protetica a edentatiei.
Din anul 1996 si pana in prezent dr Petrean Cosmin a participat la numeroase cursuri de specialitate atat in tara cat si in strainatate, acordand o atentie deosebita procesului de educatie medicala continua. Practica regulat activitati sportive: kick-box, muay thay, tenis de camp, ciclism si este un partizan al unui stil de viata sanatos, incurajeaza activitatea fizica si descurajeaza fumatul si sedentarismul pentru ca un corp sanatos inseamna si o minte mai limpede si sanatoasa. ”Mens sana in corpore sano” este o zicala foarte adevarata si valabila pana in ziua de astazi.

Daca doresti o programare pentru tratarea cariilor dentare, urgente dentare, lucrari si proteze dentare, chirurgie dentara, consultatie dentara suna la numarul de telefon 0744 532 716 sau lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi!

Clinica pastel dent

SFATUL MEDICULUI