REABILITARE MAXILARĂ COMPLETĂ ȘI COMPLEXĂ

EFFECTUATĂ DE DR PETREAN COSMIN,

medic pricipal coordonator al clinicii

PASTEL DENT TIMIȘOARA

   Frumusețea profesiei de medic stomatolog, progresul profesional al medicului și satisfacția medicală sunt aduse de cazuri complexe ca cel care îl voi prezenta aici, care necesită și solicită capacitatea medicului de a planifica toate tratamentele necesare de la bun inceput, ceea ce înseamnă că trebuie să pleci la drum având în minte foarte clar definit rezultatul final. Pentru a parcurge drumul corect, care te duce la destinația dorită, trebuie să știi dinainte unde vrei să ajungi ! Nu puține sunt situațiile când pacienții noștrii se prezintă cu situații dentare dramatice, dar un clinician și un protetician cu experiență nu vede drama din aceste cazuri, ci sfârșitul fericit dat de un studiu de caz și un plan de tratament corect ales, de un pacient care are incredere în cunostiințele și experiența medicală a medicului său, care înțelege etapele ce trebuiesc parcurse și care dă dovadă de disciplină și se prezintă constant și sistematic la tratament.

În acest caz de reabilitare completă și complexă a maxilarului superior, au fost îndeplinite toate codițiile expuse mai sus, astfel că de la prezentarea pacientului la cabinet, începerea etapelor clinice de tratament și până la finalizarea lucrării dentare finale din porțelan au fost necesare aproximativ 2 luni și jumătate.

Tu intrebi – PastelDent iti raspunde !

  Prelucrarea datelor cu caracter personal conform Politicii de confidentialitate

   

  AcceptRefuz

  PROGRAMARE ONLINE

   Prelucrarea datelor cu caracter personal conform Politicii de confidentialitate

    

   AcceptRefuz

   SFATUL MEDICULUI

   Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
   VEZI ARTICOL