CAZURI CLINICE

    Aici am atasat pt dumneavoastra cateva din cazurile clinice rezolvate de Dr Petrean Cosmin în ultimii ani de practica a stomatologiei clinice. Selectia acestor cazuri nu este intamplatoare si doreste sa fie un raspuns pentru diferite situatii clinice care pot fi comune sau asemanatoare cu ale dv. Prin aceasta galerie de cazuri doresc sa subliniez ca pentru orice afectiune dentara sau pentru fiecare caz clinic se poate gasii o solutie acceptabila sub raport calitate/pret/performanta functionala. Incepand cu cele mai dificile si aparent „fara speranta” și terminand cu cele (aparent) mai simple, unde sunt rezolvate problemele estetice aparute in urma unor simple carii dentare pe incisivii frontali superiori). Astfel la clinica dentara ”Pastel Dent” suntem pregatiti sa va oferim cel putin o solutie de refacere functionala si estetica a dintilor pierduti sau bolnavi pentru orice caz clinic oricat de complicat sau ”dramatic” ar parea si de asemenea un raport calitate/pret prietenos si accesibil tuturor.

    Voi continua sa va aduc la cunostiinta diverse situatii clinice si rezolvarea lor si va astept la un control dentar pentru a va prezenta NU cele mai ieftine, NICI cele mai scumpe, dar cele mai potrivite solutii medicale din punct de vedere biomecanic, biofunctional, bioprofilactic si estetic.

Cazuri clinice tratate in clinica dentara PastelDent Timisoara, locul unde va puteti regasii zambetul frumos si natural.

Cazuri Clinice PastelDent

SFATUL MEDICULUI

Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
Citeste mai mult