IMPLANT DENTAR TIMISOARA

Ce este un implant dentar?

Implanturile dentare sunt dispozitive realizate din materiale biocompatibile (titan, zirconiu), care inlocuiesc radacina sau radacinile dentare si ofera un suport solid si de durata pentru viitoarea proteza dentara. Deci inserarea unui implant dentar nu este un scop in sine, ci un mijloc de a asigura sau a permite fixarea de durata a viitoarei lucrari dentare.

Din ce este format un implant dentar?

– implant dentar endoosos, din TITAN sau ZIRCONIU, de forma cilindrica sau conica care se introduce in osul maxilar sau mandibular.
– bontul protetic, care se ataseaza prin insurubare sau cimentare la implantul dentar endoosos, iar peste acest bont se va fixa prin cimentare sau insurubare, o coroana dentara.
– proteza dentara, poate fi provizorie sau definitiva; lucrarea provizorie are o importanta deosebita in terapia implantara pentru realizarea unui contur gingival corect si estetic in jurul coroanei dentare finale. Proteza dentara finala poate fi fixa sau mobilizabila, realizata din metalo-ceramica, ceramica arsa pe zirconiu sau metalo-polimerice (Artglass, Adoro).

Cat costa un implant dentar?

Pretul unui implant dentar se imparte in doua etape:
• etapa chirugicala, de insertie intraosoasa, acceptarea sa de catre organism si vindecarea gingiei in jurul implantului dentar precum si montarea componentelor implantului dentar (surub de acoperire, surub de vindecare, bont protetic).
• etapa protetica, de amprentare a implantului dentar, realizarea protezei dentare fixe sau mobilizabile si fixarea acesteia peste implantul dentare.
Atunci când va interesati de costul unui implant vi se va comunica, de obicei, doar pretul etapei chirurgicale, fara montarea tuturor componentelor implantului (surubul de vindecare, bontul protetic) care pot face obiectul unui tarif separat, atunci cand vor fi montate. In clinica noastra pretul unui implant dentar cuprinde etapa chirurgicala cu toate componentele implantului si manoperele de fixare ale acestora.

Clinica stomatologica PastelDent Timisoara va ofera implanturi dentare din Titan si Zirkoniu, punti si coroane din portelan pe implante, proteze overdenture pe implante, la un pret unic, avantajos.

Pentru ca obiectivul nostru este ca un implant dentar realizat de catre sa reziste zeci de ani, optiunea noastra este pentru inserarea unor implante de calitate, de la 2 firme renumite in implantologia dentara prin calitatea sistemelor si prin inovatiile permanente.

Astfel clinica PastelDent a adoptat principiul ”Cel mai bun sau nimic”,iar implantele inserate de noi sunt:

Implant dentar premium – STRAUMANN / NOBEL BIOCARE

Prin ”PASTELDENT CONCEPT” am reusit sa va oferim si în cazul implantelor, avantajul unui pret excelent pentru un implant dentar premium, astfel ca pretul nostru per implant include:

Implant dentar + Manopera inserare + Surub de vindecare + Bont protetic – 990 EURO

Implant dentar standard – NOBEL ALPHA-BIO

Pentru varianta standard am ales sa folosim implantele cu cea mai buna dezvoltare din ultimii ani si cu cel mai bun feedback din randul specialistilor, respectiv sistemul de implante produse in Israel, dar care acum se afla sub ”umbrela selecta” a firmei suedeze Nobel Biocare:

Implant dentar + Manopera inserare + Surub de vindecare + Bont protetic – 490 EURO

Ai nevoie de un implant dentar ?

Suna la numarul de telefon 0744 532 716 sau lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi!

BLOG

Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
Citeste mai mult