PastelDent – cabinet stomatologic Timisoara

PastelDent este un altfel de cabinet stomatologic, o clinica „family friendly”, ceea ce inseamna ca aici veti gasi raspuns pentru problemele de sanatate dentara ale intregii familii. Filosofia noastra de viata se bazeaza pe trei principii generale: RESPECTUL pentru sanatatea pacientilor nostri, CALITATEA tratamentelor si TRANSPARENTA costurilor.
Printre cele mai importante servicii PastelDent se numara: tratamente cu implanturi dentare, punti dentare si coroane de portelan sau zirconiu, proteze scheletate, tratamente clinice si proteice estetice, etc.

Citeste mai mult ...

Cunoaste medicul

Dr. Petrean Cosmin, fondatorul PastelDent, are o cariera stomatologica de peste 20 de ani, timp in care a practicat pe rand meseria de asistent medical, tehnician dentar si medic dentist. Tot el a pus bazele unui laborator de tehnica dentara si a doua cabinete de medicina dentara. In prezent, practica implantologia dentara, studiaza si se preocupa in permanenta de noile descoperiri in materie de stomatologie si participa la numeroase cursuri de specialitate din tara si din strainatate.

Citeste mai mult ...

PastelDent Concept

Fast – Respectam programarile pacientilor nostri si oferim tratamente dentare rapide si durabile.
Safe Promovam tratamente fara durere prin anestezii loco-regioanle de calitate si folosim echipamente si ustensile in conditii de maxima siguranta si igiena.
Smart – Efectuam implanturi dentare inserate intr-un cabinet special amenajat, precum si reduceri de fidelitate.

Citeste mai mult ...

cabinet stomatologic pasteldent

SFATUL MEDICULUI

Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
Citeste mai mult