Garantia Pastel Dent Timisoara

PENTRU CA STIM CUM SE FACE !!!

 GARANȚIE 4 ANI pentru ORICE TRATAMENT efectuat in clinica Pastel Dent Timișoara


Dacă ai vreo problemă cu calitatea vreunui tratament efectuat, ORICÂND în cei 4 ani, îl refacem GRATIS, iar dacă nu este posibil, îți dăm banii înapoi ! Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de garanție este să respecți consultațiile periodice de control, minim 2/an !

Copilul tău este prietenul nostru ! Dacă esti pacientul clinicii îți GARANTĂM consultații gratuite și discounturi de până la 50% din tratamentele clinice ale copilului tău minor!

Dorești să beneficiezi de tratamente gratuite sau chiar să câștigi bani cu ajutorul nostru?

 Îți GARANTĂM că este posibil: recomandă prietenilor, familiei sau cunoscuților tăi clinica Pastel Dent sau dr Petrean Cosmin și vei primi GARANTAT 40 de lei pt fiecare pacient recomandat de tine, care s-a prezentat la o consultație sau tratament și 

7% din tratamentele protetice sau cu implanturi dentare !

Poți folosi formularul de mai jos unde iți vei completa numele,  persoana trimisă de tine se va prezenta la cabinet și va menționa numele tău și telefonul de contact, când se prezintă la noi sau poti printa flyerul alaturat pe care sa-l oferi persoanei recomandate.

PastelDent

SFATUL MEDICULUI

Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
Citeste mai mult