Garantia Pastel Dent Timisoara

PENTRU CA STIM CUM SE FACE !!!

 GARANȚIE 3 ANI pentru ORICE TRATAMENT efectuat in clinica Pastel Dent Timișoara

 


Garantăm toate lucrările dentare coroane și punți de porțelan, toate tipurile de proteze scheletate), garantăm inclusiv plombele dentare estetice din compozit !!! Dacă ai vreo problema cu vreun tratament executat de noi, oricând în cei 3 ani, îl refacem gratis, iar dacă nu este posibil, iti dam banii inapoi !


Tot ce trebuie să faci, pentru a beneficia de GARANȚIA PASTEL DENT este să respecți consultațiile de control din procesul de dispensarizare, minim 2 pe an, pe durata celor 3 ani de garanție !

Copilul tău este prietenul nostru !

Garantăm CONSULTAȚIE GRATUITĂ pentru COPIII PACIENȚILOR NOȘTRII și discounturi de până la 50% din tratamentele clinice efectuate !

Dorești să beneficiezi de tratamente gratuite sau chiar să câștigi bani cu ajutorul nostru?

 Îți GARANTĂM că este posibil: recomandă prietenilor, familiei sau cunoscuților tăi clinica Pastel Dent sau dr Petrean Cosmin și vei primi GARANTAT 40 de lei pt fiecare pacient recomandat de tine, care s-a prezentat la o consultație sau tratament și 

7% din tratamentele protetice sau cu implanturi dentare !

Poți folosi formularul de mai jos unde iți vei completa numele,  persoana trimisă de tine se va prezenta la cabinet și va menționa numele tău și telefonul de contact, când se prezintă la noi sau poti printa flyerul alaturat pe care sa-l oferi persoanei recomandate.

  Prelucrarea datelor cu caracter personal conform Politicii de confidentialitate

   

  AcceptRefuz

  PastelDent

  SFATUL MEDICULUI

  Durerea de dinti este un simptom foarte neplacut care poate avea un impact major asupra vietii noastre socio-profesionale, de aceea [...]
  Citeste mai mult